Првоаприлска шега на сметка на Џими Кимел

Ријана на 1-ви април, откако се организирала со нејзината екипа, влегла во куќата на Џими, и во договор со неговата жена решила да направи урнебесна првоаприлска шега.

Да не должиме многу, погледнете го клипчево. 🙂

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк