Весна Дунимаглоска и Давид Василев- Даво на ДРИМON 3 фестивал

На 26 јули, недела, ќе можете да погледнете:

Фотографска репортажа за Хатеритите, изолирана етничка група од Северна Дакота (САД) од Давид Василев Даво, 21:30 часот и Видео перформанс на Весна Дунимаглоска – „Water lilies“ од 21:00 ч на Летната сцена во Струга.

11231866_1051094114901030_5948832931911161872_o
11731584_1050296421647466_4559129227201024512_o

 

 

 

Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.