Фотографиите-спомени на Ана Ремаркхук

Ана Ремаркхук (Anna Remarchuk)  од Киев за да ги сочува спомените од својата баба, погледнете какви уметнички дела од нив создаде!

 

Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.