10 принтови за врати од Карим Рашид

Ретко кога ја земаме во предвид функционалната и естетската важност на вратите од нашиот дом. Вратите и тоа како се од голема важност – тие не само што претставуваат премини од една соба кон друга, тие исто така можат да бидат и дел од внатрешниот дизајн.

Вратите во вашиот дом треба да ја рефлектираат вашата личност, како и да се вклопат со останатиот дизајн на просторот. Токму затоа ви претставуваме неколку дизајни на врати од еден светски популарен уметник и дизајнер – Карим Рашид. Можеби и вие ќе се испирирате од овие врати и ќе направите нешто слично во вашиот дом.

 

Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.