Мотор од хартија

Погледнете го моторот V6 со хартиени клипови.
Моторот е направен од хартија, ова е најдобар начин за да се види како работи моторот на колата. Погледнете го видеото до крај и ќе видите како функционира моторот со помош на балон, користејќи го воздухот како “бензин”. Интересно креиран мотор! Погледнете го моторот V6 со хартиени клипови.

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.