Нов моден тренд во светот на патиките

Патики без врвки е новиот светски тренд. Револуционерното идејно решение создаде многу коментари меѓу луѓето. Вкусовите се различни. Овие тренди патики некому му се допаѓаат, а некому не! Одлучете сами!

Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.