Изложба на илустрации „Lovers & Strangers“ на Теа Пупкова

Ве покануваме на првата самостојна изложба на илустрации на Теа. Ќе ни биде особена чест и задоволство доколку одвоите дел од вашето време за да дојдете и заедно да ја споделиме оваа радост.

На изложбата ќе не забавува Andreas Hz (happy go lucky pop & disco set), а вие задолжително понесете си насмевка со себе 🙂

Се гледаме на 5 септември во 21 часот во Децата од нашата улица!

 

Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.