Школка во звук

На 17ти Септември, четврток, ве покануваме да ја искусите „Школка во звук”. Настанот започнува во 20:00 на школка во градскиот парк.


На овој настан ќе учествуваат бендови од македонската алтернативна сцена. Градскиот парк ќе биде исполнет со преработки, како и авторска музика на овие бендови.

Настапуваат:

– Nate & Sons
– Змајови
– Decibell
– Cosmic Frequencies
– Канта
– The Dunwich Horror
– Hills of Eternity
– String Road

Ве очекуваме…

Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.