Дечкото ја удри Хајди Клум по задникот

На дечкото му е кажано да ја удри Хајди по задиникот, додека седи во кафич со својата девојка која незнае воопшто што се случува. Има неколку нивоа кои треба да се поминат пред да се дојде до крајното ниво, во случајов првото ниво носи 250 евра, второто 500 евра, третото 750 евра , четвртото  1000 евра и на крај петтото 2500 евра.

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.