Дaни во Гнездо Кујна Бар

Петок, Ден на градот Скопје и ден на добрата музика во Вашето омилено гнездо, Гнездо Кујна Бар, во срцето на Скопје. За Вас, на наше големо задоволство, веднаш после Бени и ДЈ Боби забавата продолжува со една и единствената Дaни. За сите добро познати хитови ќе се погрижи Дaни.

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.