„Алма Малер“ повторно во МНТ

По куса пауза, претставата „Алма Малер“ повторно во МНТ.

Среда, 25 ноември во 20:00 часот, МНТ.


Улогите ги толкуваат: Ѕвезда Ангеловска и Милица Стојанова


Режија: Васил Зафирчев


Текст: Сашо Димоски


Продукција: Арт-Маркетинг и МНТ
.

 

 

Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.