ТАКСИРАТ ФЕСТИВАЛ 2015

За „таксиратлии“ ова е омилениот период од годината во кој се подготвуваме за главната вечер на 17. издание на ТАКСИРАТ.
Датумот го закажавме на 7. декември, локацијата иста: „Метрополис Арена“!

Задолжени за 17тиот „Таксират“ да го запаметите како исклучително позитивно доживување од нашето градско (не)секојдневие се:
* MODESTEP,


* Laibach,
* Sabaton
* С.А.Ф. & Тони Китановски Little Big Band,


* La Pegatina и
* 2Cellos!

 

Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.