La Linea – поука за машкиот пол…

Жените се тие кои треба да ја бакнат жабата за да се претвори во принц, ако е обратно-има последици…

[/su_youtube_advanced]
Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.