Што би правеле со сето ова овошје

Портокал, Лимун, Цитрон и Лајм се овошјка кој може да ги користире скоро во сите јадење во кујната, како месо, риба, зеленчук исто како декорација на тањири и во пијалоци.

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.