Додај чудовишта во сликите од секојдневниот живот

Погледнете ги сиве овие фотомонтажи. Овие фотографии се креирани со новиот iPad pro и iPad Pencil. Секоја недела ќе имаме по една галерија со интересни фотки, да го одбележиме месец Април.

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.