Јавен Оглас

Jавната Установа Конгресен Центар „Александра Македонски“- Скопје, во рамките на Проектот „Нова Година 2017“, кој ќе се реализира во период помеѓу 24-31 декември 2016, во Скопје, објавува Јавен Оглас за учество на проектот.
Повикани се да се пријават сите заинтересирани Правни и Физички лица кои имаат интерес за учество во програмата и активностите кои ќе се одвиваат во централното градско подрачје на Град Скопје: Програмски организатори, Програмски координатори, Програмски соработници, Сценаристи, Модератори, Сценографи, Костимографи, Аниматори, Фотографи, Учесници во новогодишната програма (музички артисти, водители, театарски претстави и хорови), Учесници во новогодишниот маркет и Медиуми за промоција.

Повеќе детали околу програмата можат да се најдат на следниов линк,.

Јавниот оглас ќе трае заклучно со 14.10.2016год. Пријавите треба да се достават до ЈУ Конгресен Центар „Александар Македонски“ –Скопје, по пошта или лично на адреса: бул. „Парт

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.