Хуманитарна крводарителска акција

Вреднувајќи го животот и ценејќи го доброчинителството, Театар Комедија, во соработка со Црвен крст, а по повод Светскиот ден на детето, на 20 ноември (недела), од 12 до 17 часот, ќе организира крводарителска акција во фоајето на Театарот и ги поканува да земат активно учество сите колеги и заинтересирани граѓани.

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.