Што се случува доколку колата вие парќирана на погрешно место

Да ли некогаш сте се запрашале што ќе се случи доколку ја паркирате колата покрај хидрант, а во мегу време настанува пожар. Слободно погледнете го видеото.

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.