Промо на најновото видео на String Forces

Промо на најновите две видеа на String Forces. Зашто две можеби ќе се запраѓашате? Всушност е иста тема, но се две различни монтази, затоа што едното видео е за Македонско говорно подрачје, а другото е за германско говорно подрачје, но со мала промена во стилот, изразот, монтажата, колорот и така натака … потоа, што е битно да се каже? Тоа што ние многу драго новово парче музика и видео. Многу слоевито, долго дотерувано, со многу жар,фукус, посветеност, и многу ствари едноставно идеално се поклопија.
При крај на вечерта ќе продолжиме со back 2 back dj set на Зорин и Тања Fish, Музика SF B-side ствари, прошлиот пат се испостави како нешто многу интересно, па по барање на повеќе фанови бевме замолени да го повториме тоа.
Се радуваме на тоа што ке споделиме нешто убаво и нап драго, се надеваме и вас.
c.u.there!

Facebook Event

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.