10 предлози за почетнички тетоважи

Никогаш не е доцна да промените нешто кај себе, доколку промените сакате да бидат од големо значење, а да не се видно забележани кај околината време е за тетовирање.

Овие мининалистички тетовжи ќе бидат одличен почеток, речиси незабележителни, но сепак од огромно значење за вас.

Доколку некогаш сте размислувале токму во насока на оствање траен белег на сопственото тело, а сте немале доволно идеи. Погледнете ги овие едноставни тетоважи.

Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.