КНИГА ВО СЕКОЈ ДОМ 20-31 јануари 2017

Како и секогаш…КНИГА ВО СЕКОЈ ДОМ од 20ти до 31ви јануари на Булеварот на Книгите!

Одберете ги вашите омилени наслови и нурнете се во светот на книгата. Со секој нова прочитана страница, разбудете ја палетата на безбројните емоции. Соживејте се со авторот преку пишаниот збор!

Club Matica

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.