Јужно Крорејски мајстор за тетоважи, може да го истетовира вашето милениче на вашето рамо

Благодарение на Јужно Корејски мајстор за тетоважи, може да си ги однесете вашите сакани миленичиња каде што сакате. Инаку тетоважите се илегални во Јужна Кореа. Седиштето на неговата работилница се наоѓа во Сеул, Јужна Кореа негово име е Жиран. Тој се занимава со тетовирање на вашите миленичиња на вашето река,рамо, во вид на цртеж. Доволно е да донесете слика од вашиот миленик и да изберете место каде да биде истетовирано. Неколку примери може да видите на сликите подолу.

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.