Перформанс од Аријата на Дива Плавалагуна од филмот ,,Петиот Елемент”

Дива Лагуна е вонземјанин добро позната од филмот Петиот Елемент, таа е една од впечатливите карактери во филмот. Во филмот нејзиниот глас бешенаправен како вистински вонземјанин, авторите го направија нејзиниот глас таков да неможе да биде возможен да се испее од човек, но сепак Jane Zhang проба да ја испее невозможната арија .. и успеа!

 

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.