20 Интересни тетоважи, кои прикриваат белези

Тетоважите различно значат за различни луѓе низ светот. За некој значат чиста мода, за некој тоа му го налага културата како кај Māori-те, за трети сакаат да обележат некоја случка на пр. посета на некое туристичко место, љубов и тн. Сепак некои сакаат само да си маскираат само некој белег од операција или од повреда. Погледнете ја листата на фотографии кој а склопивиме за да ви стане појасно за какви тетоважи збориме. Да видите како може да се маскира некој белег со со прекрасет цртеж.

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.