Ехо Од Далечното Минато #16 во Капан Ан (во дворот) со Гоце САФ, Чваре, Хајпертек

Вторник 23.5.17 (спрема неработна среда) во Капан Ан 16-то издание на Ехо Од Далечното Минато.

За ова издание сетови со ретки музики од резидентите:

• Гоце САФ
• Чваре
• Хајпертек

‘Ехо Од Далечното Минато`е музичка клупска вечер посветена на музиката од нашето поблиско и подалечно минато, од нашата поблиска и подалечна околина. Од funk и soul преку jazz, disco па се до rare grooves & broken beats.

Старт на полноќ, влез 100 ден. до 01ч, а потоа 150 ден.

Facebook Event

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.