Фотографии од убавините на преспанско езеро

Прекрасни фотографии од Преспа направени од фотографот Игор Мундишов. Убавината на преспанскиот дел од Македонија доловени во една галерија.

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.