Куку Леле утре во Brewery Temov

Куку Леле брендот на елеганцијата со јавен настап во Колектив. Не ја испраќаме оваа година никаде него ја дозавршуваме со настапот на Куку Леле.
Уживате, а и ние со вас. Темов пиво со 10 врсти на точено пиво од Craft Brewery Temov.
Телефон за резервации 076462372

Facebook Event

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.