AРЕА во Летна Хавана!

Петок 22 јуни е денот кога во еден глас ќе се пеат безвременските: „Колку ми значиш“ „Сите мои слики“ „Дозволи ми“ „Нешто недостасува“ и сите други хитови на еден од најдобрите македонски бендови!!!

АРЕА со концерт во Летна ХАВАНА!!!

Старт: 23:00 (вратите на клубот се отвораат во 23:00 часот, музичката програма започнува од 23:30, додека пак настапот на АРЕА е предвиден да започне 30 минути после полноќ)

Влезници во претпродажба во строго ограничен број и по супер промотивна цена од 200 денари на следните продажни места:

– Soul Kitchen Bar – Balkan Wine & Cuisine
– Bella Vista – Lounge bar & Restaurant
– Caffe Happy
– CUSTOM PUB
– Van Gogh Bar
– Кафе Бар Љубов

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк