Од класика до вариете

Камерна сала на Македонска филхармонија

Рецитал на Александар Коловски – хармоника и Анна Кришталева – хармоника (Русија)

Програма:
Лекуона / Володос, Скарлати, Кусиаков, Григ, Вуртнер, Новиков, Пјацола…

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк