Проекција на музички документарен филм „Свет без граници“

Проекција на музички документарен филм „Свет без граници“за македонскиот поп-рок состав „Легенда“ .
Во филмот учествуваат: Кокан Данајлоски, Ена Веко, Влатко Стефановски, Влатко Мишески, Александар Јовановски, Игор Бачоски, Драгиша Лекоски, Живорад Сарџоски, Евдокија Данајлоска, Александар Михајловски, Драги Неделчевски.

Сценариото и режијата на филмот се на Билјана Билбилоска и Глигор Кондовски. Филмот го снимаше Александар Стојановски – Цули, а монтажата е на Глигор Кондовски.

Влезница 50 денари

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк