Театар комедија ве кани на ,, Гола Месечина”

Меѓународен театарски фестивал на комедијата „Гола месечина“ кој започнува утре 18.06.2018 и трае до 24.06.2018 за повеќе информации на официјалната Facebook страна

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк