Малиот Принц – Детска претстава со сенки

Изведбите од 18.30ч. и 20.00ч. Се РАСПРОДАДЕНИ. 
Очекувајте следна изведба во јули 😉

~МАЛИОТ ПРИНЦ~
Театар “Сенки и Облаци”
Изведби од:
18.30ч. /РАСПРОДАДЕНА/
20.00ч /сеуште има билети/

/ 40мин. / 6+ год. / македонски /

~~~~~~~~~~~~~~~~~
Колку ли планети постојат околу нас? На кои од нив стапнал Малиот Принц? Кого ли уште не сретнал и што ли уште сака да види?
Очите се слепи, треба да се бара со срцето… ♥
~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Билети 200 ден.
Информации и резервации во инбокс.

~~~ УЖИВАЈТЕ ВО МАГИЈАТА НА СЕНКИТЕ! ~~~

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк