ФинХакатон

#ФинХакатон за првпат во Македонија!
Хакерски маратон: Креирај софтвер/мултимедијален производ за 48 часа и вклучи се во натпеварот за вкупниот фонд од 1,5 милиони денари и креирање на сопствен start up. Види дали можеш да одговориш на предизвикот и пријави се! #МинистерствоЗаФинансии

Повеќе на: https://www.finance.gov.mk/mk/node/7303
Регистрирај се на: http://hackaton.finance.gov.mk/

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк