Алпски игри 2018

На самиот почеток сакаме да Ви се извиниме што бевме приморани да ги откажеме Алпските игри поради временските неприлики.

Поради тоа овогодинешните Алпски игри ги презакажуваме за 24-ти Јуни (Недела) од 10:30 до 13:30 часот на Школка во Градскиот парк во Скопје.

Ве очекува многу забава, интересни игри, супер дружење и неодоливи награди 🙂

Вашето присутво е задолжително! Се гледаме во парк!

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк