Nina Kraviz x Green Beach Festival

📣 Nina Kraviz, светската техно дива прогласена од Mixmag и за најдобар диџеј за 2017-та, ќе настапи на GREEN BEACH FESTIVAL! Ова лето, 27-ми јули е резервиран за уникатниот музички израз на најхаризматичната појава на електронската сцена

👉 NINA KRAVIZ на GREEN BEACH FESTIVAL!

Билетите во претпродажба на https://bit.ly/2HtE3Ib

ПРОМО ЦЕНА: 500 ден.

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк