Да му помогнеме на малиот Никола кој заболува од Церебрална парализа и епилепсија

Малиот Никола Буковски боледува од церебрална парализа и епилепсија, треба да се лекува во Пухуа Интернационал – Пекинг. Со третманот со матични клетки ќе се подобри здравствената состојба на Никола. Ви благодарам однапред што одвоивте малце време за малиот Никола, се надевам дека ќе донирате и ќе помогнете за зголемување на шансите за подобрување на здравствената состојба на Никола.

Може да донирате на следниве телефони за донација.

Оне.вип : 143 476

и

Т-мобиле: 070 143 117

Доколку сакате да донирате преку банка Ж-ра сметка 380476997501177

 

 

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк