Стрес менаџмент работилница со Свами Џотирмаја

Свами Џотирмаја е високоценет меѓународен учител и еден од најголемите мудреци на денешнината кој

Share Button
Повеќе

Зголеми ја самодовербата

Сe чувствувате несигурно и имате чувство на помала вредност? Сакате да имате поисполнет живот од овој кој сега го живеете?

Share Button
Повеќе

Родово базирано насилство врз жени во спорт

Националната мрежа против насилство врз жени и семејно насилство и ТАКТ,

Share Button
Повеќе

Skopje Design Week 2017

Како и секоја година, така и оваа, сo огромна радост ви го претставуваме новото издание на Неделата

Share Button
Повеќе

Дводневна работилница

Она што го гледаме надвор од себе е резултат на она кое го носиме длабоко во себе.

Share Button
Повеќе

Upwork дружба Скопје 2017

Повелете во Винил на Upwork дружење и споделување искуства.Овој настан не е официјален и фаундиран од Upwork така што одиме

Share Button
Повеќе

Повик на учесници за работилница на тема ’’Медиумска писменост’’

ЦМА КРИК објавува повик на учесници за работилница на тема ’’Медиумска писменост’’

Share Button
Повеќе

WordPress Meetup #12 – За почетници и поискусни

Ново топло лето, нов концепт на организрање на средбите.

Share Button
Повеќе

Tech4Good, Скопје – Технологијата во облак го помага општеството

Фондацијата Метаморфозис, заедно со локалната канцеларија на „Microsoft“

Share Button
Повеќе