Ексклузивна презентација од светски познатиот дизајнер Christian Roth

Christian Roth, дизајнерот чии безвременски креации на очила ги надградуваат

Share Button
Повеќе

Ерупции на вулкан, под Млечните патишта на Гватемала

Како фотограф на пејсаж Алберт секогаш сака да ја слика природата.

Share Button
Повеќе

Истражување на индустријата: Ташни, кондури и додатоци

Катерина Микрут или Mikka design е дизајнерка која ни доаѓа од Полска.

Share Button
Повеќе

20 Слики пред и потоа

Доколку гледате слики на Инстаграм од фото модели, може да станете премногу депресивни! Од како ќе видите какви слики се

Share Button
Повеќе

Значително е намалено загадувањето на едно од најстарите езера на светот

Значително е намалено загадувањето на едно од најстарите езера на светот Во езерото се враќаат автохтоните видови на риба како резултат

Share Button
Повеќе

Женска облека со математички дизајн

Погледнете ги парчињата женска облека инспирирани со Математички теми

Share Button
Повеќе

Фотографија направена од аматер и профисионалец

Која е разликата на фотографи направени од професионалец и Аматер?

Share Button
Повеќе

Жените на црвениот тепих на златните глобуси 2017та

Традиционално и оваа година се прошетаа многу звучни имиња на Златните Глобуси 2017-та. Да ги погледнеме Рис Витерпон, Сиена Милер,

Share Button
Повеќе

10 предлози за почетнички тетоважи

Никогаш не е доцна да промените нешто кај себе, доколку промените сакате да бидат од големо значење, а да не

Share Button
Повеќе