(Интервју) Ја применувам Геометријата во секој мој модел – Ивана Кнез

Уникатните дизајни на Ивана Кнез пленат со нивната авангарда. Вели дека за неа геометријата е секојдневие и дека не постои

Share Button
Повеќе

Математичките равенки беа мој предизвик (ИНТЕРВЈУ)

Познатото ТВ лице и презентер на вестите на Канал 5 телевизија, Татјана Стојановска била одличен ученик. Математичките задачи, проблемите, дропките и

Share Button
Повеќе