Бакнежот низ историјата

Антрополозите велат дека бакнувањето еволуирало од „душкањето“, кое луѓето со векови го практикувале за да дознаат нешто повеќе едни за

Share Button
Повеќе

Девојка за сите времиња

Кога се во прашање девојките, момчињата не знаат точно секогаш каква девојка сакаат, но девојката која се подготвени да ја

Share Button
Повеќе

Само еден збор ја чува Вашата врска

Кога бевме деца, не учеа дека кога ќе направиме нешто лошо, треба да кажеме “извинете”. Потоа пораснавме и магичното зборче

Share Button
Повеќе

Еротски книги кои ќе ви ја разгорат фантазијата

Дали ви се здодеа да гледате романтични филмови? Или серии? За оваа недела предлог серијал се неворајните, романтични, до некаде

Share Button
Повеќе

ЗОШТО Е ВАЖНО ДА СЕ ИМА РЕДОВЕН СЕКС!?

Сексот има многу добри поени, вклучувајќи ги меѓу другото подобро спиење, намалување на стресот, младечки изглед …

Share Button
Повеќе

Математика на односите меѓу мажот и жената

Математика за двајца

Share Button
Повеќе

Вљубени од деца…

Многу е ретко да си ја најдеш љубовта на својот живот во раните години и таа љубов да ја одржиш

Share Button
Повеќе

Да – љубовта е едноставна

МАЛИТЕ НЕШТА ГИ ПРАВАТ ГОЛЕМИТЕ ЉУБОВИ! За вистинската љубов не се потребни којзнае какви акробатски подвизи. Најминималното внимание, симболичниот подарок

Share Button
Повеќе

Секс наместо склекови, нема да ви се верува со кои секс пози најлесно се согоруваат калориите

Општо е познато дека сексот може сериозно да ви ги стопи калориите, доколку правилно го практикувате. 🙂 Направивме листа на

Share Button
Повеќе