Два уметничка света: Дуке Бојаџиев vs. Марина Абрамович

Тимот на СмартАп ве поканува да се дружиме и продискутираме за уметноста и делата на уметницата Марина Абрамович низ визурата

Share Button
Повеќе

Денеска Монистра на Скопје Стрит Фестивал 21ви Јуни

Велат: “Како што е дома, никаде на светот не е”! Така ни е и на нас.

Share Button
Повеќе

BRYAN FERRY ВО МАКЕДОНСКА ФИЛХАРМОНИЈА- 9 СЕПТЕМВРИ 2018!

Драги пријатели, Со задоволство ве информираме дека човекот наречен King of the coo

Share Button
Повеќе

Концерт на Daddo Dganit и Heftsiba Zer Aviv – Израел

Официјално отворање на „Скопско лето 2018“ на првиот ден на летото и светскиот ден на музиката „Fete de la Musique“

Share Button
Повеќе

Рутер2.0 понеделник 18/06/2018

Конференција како конференција мора да има некој што ќе каже нешто, па така по неспецифичен ред на зборување ќе наведеме

Share Button
Повеќе

Скопје за Битола: Некултурно

Скопјани, Битолчани во Скопје и сите останати народи во близина, јавете се. 🙂

Share Button
Повеќе

Ohrid Calling: Armin van Buuren //04 august 2018

Еден од најдобрите и најголеми диџеи на светот на сите времиња, ARMIN VAN BUUREN ќе биде вториот хедлајнер на навистина

Share Button
Повеќе

Tom Trago доаѓа во Скопје

Веста дека на 15 јуни во Скопје доаѓа познатиот холандски диџеј Том Траго ги израдува неговите многубројни македонски фанови. На

Share Button
Повеќе

Skopje Calling: Axwell /\ Ingrosso 21 June 2018

Водечките тандеми на електронската музичка сцена (не само последниве неколку години, туку и денес),

Share Button
Повеќе