Генералниот директор на “Неуромедика” Д-р Емил Угриновски го доби признанието Личност на Југоисточна Европа за 2017 година

Генералниот директор на “Неуромедика”

Share Button
Повеќе

Прво до врв трка

Доколку трчаше на Виз Ер Скопски маратон 2017 / Wizz Air Skopje Marathon 2017

Share Button
Повеќе

20 Интересни тетоважи, кои прикриваат белези

Тетоважите различно значат за различни луѓе низ светот.

Share Button
Повеќе

Детскиот мини маратон на кејот на Вардар, предвесник на Виз Ер Скопскиот маратон

Денес, на кејот на реката Вардар позади Парк Хотел и Спа

Share Button
Повеќе

Да му помогнеме на Јоце Блажевски

Јоце Блажевски кој верувам сите го знаете него и неговата борба за да се издигне сам на свои нозе

Share Button
Повеќе

Македонија за прв пат дел од глобалниот општествено-одговорен проект наменет за деца: ФУДБАЛ ЗА ПРИЈАТЕЛСТВО!

Составена Македонската делегација која ќе ги прошири

Share Button
Повеќе

Scupini Romani ги прославуваат Розалии – празникот на розите

Центарот за научни истражувања и промоција на културата – ,,ХАЕМУС”

Share Button
Повеќе

Ветеринарите споделија слика која ќе ве растревожи

Дојде Велигден, знаете сите се фарбаат јајца,

Share Button
Повеќе

15-ти Април Куп на Македонија 2017

Куп на Македонија 2017

Share Button
Повеќе