AРЕА во Летна Хавана!

Петок 22 јуни е денот кога во еден глас ќе се пеат безвременските: „Колку ми значиш“ „Сите мои слики“ „Дозволи

Share Button
Повеќе

Бајага и Инструктори, Прљаво Казалиште & Area 03.12.2016 во Vip Arena

ALL YOU NEED IS LOVE ДЕН ВО СКОПЈЕ! ЗА ПРВ ПАТ НА ЕДНО МЕСТО, ВО ИСТО ВРЕМЕ БАЈАГА И ИНСТРУКТОРИ,

Share Button
Повеќе