Бесплатен локален семинар во рамките на проектот CreArt

Град Скопје и ЈУ КЦ Александар Македонски (Универзална Сала) организира бесплатен локален семинар на тема ,,Социјално осигурување и оданочување на

Share Button
Повеќе

SKopje SK8 Натпревар

Град Скопје во соработка со Grind House- Здружение за скејтборд во Македонија Ве покануваат на вториот по ред традиционално организиран

Share Button
Повеќе