Дечкото заспал и не го исполнил ветувањето на својата девојка таа му се одмаздила

Наталија Вивер, рецепционерка од Англија.

Share Button
Повеќе

Девојка за сите времиња

Кога се во прашање девојките, момчињата не знаат точно секогаш каква девојка сакаат, но девојката која се подготвени да ја

Share Button
Повеќе

Да не го допрев дното, никогаш немаше да станам човек (3)

те спушта најниско што те принудува да помислиш дека тоа е најниското ниво. 

Share Button
Повеќе

La Linea – Класична ситуација кога имаш девојка

И после жените незнаеле што сакаат…  

Share Button
Повеќе