Пријавувањето за 6-та Авицена Женска трка е отворено!

Денес, 01.02.2018, официјално се отвора пријавувањето за Авицена Женската трка 2018. 6-та трка ќе се одржи во недела,

Share Button
Повеќе

Авицена Женска трка 2017: Интересот полека го надминува рекордот од минатата година

Скопје, (08.03.2017) Со години трчањето и спортувањето се синоним за здравјето и здравиот начин на живеење за илјадници луѓе. Традиционално

Share Button
Повеќе

9-ти Април женска трка 2017

Во организација на Сојуз на Спортови на Скопје, а под покровителство на Град Скопје како дел од промотивните трки на

Share Button
Повеќе