(Интервју) Ја применувам Геометријата во секој мој модел – Ивана Кнез

Уникатните дизајни на Ивана Кнез пленат со нивната авангарда. Вели дека за неа геометријата е секојдневие и дека не постои

Share Button
Повеќе