Започнува најинтересниот саем во годината – Саем на книгата 2017

На 4-ти април се отвораат портите на најпопуларниот саем во

Share Button
Повеќе

Хелен Кларк: Преспа е совршен пример на „тројна победа“ за одржливиот развој

Светската премиера

Share Button
Повеќе

Јумис мебел поради својата уникатност доби заслужено признание на МЕБЕЛ 2017

На овогодинешниот Саем на мебел Jumis

Share Button
Повеќе

Енергетската ефикасност во фокус на саемите

„Многу ми е драго што на овогодинешниот Саем на градежништво е ставен посебен фокус на енергетската ефикасност. Градежниот сектор е

Share Button
Повеќе

Понеделник -ти Јануари во Клуб Матица Ана Бунтеска

Во понеделник, 23.01.2017, со почеток во 18.00 часот на Булеварот на книгите, во рамките на Саемот на книгите „Книга во

Share Button
Повеќе