Македонската филхармонија новата година ќе ја помине на турнеја во Кина!

Македонската филхармонија најави богата програма за концертната сезона 2018/2019, која почнува на 27 септември со концертот „Ново утро“ и настапот

Share Button
Повеќе

Кинеската атракција The Voice Of Yunnan во Македонија!

Охридско Лето со гордост ги претставува концертите на „Гласот на Јунан“ – светската атракција од Кина која го прикажува диверзитетот

Share Button
Повеќе