Ulrike Syha (12 јуни 2018, Кино Култура, предавање и работилница)

Со големо задоволство Ве известуваме дека на 12 јуни 2018, Македонскиот центар на Интернационален театарски институт, иницира, дизајнира и организира

Share Button
Повеќе

„Краток филм за љубовта“ и дискусија на тема: Љубов и смрт

Контра кадар продолжува со проекција на „Краток филм за љубовта“ од Кшиштоф Кјешловски, проследена со отворена дискусија на тема „љубов

Share Button
Повеќе